Belangrijke feiten

Wie we zijn:

Wie we zijn: VisaHQ, met een hoofdkantoor in het hart van de Embassy Row, in Washington DC, was een pionier op het gebied van online paspoort- en visumdiensten. Onze vaardigheden op het gebied van geavanceerde technologie maken het mogelijk dat we onze klanten ongeëvenaarde oplossingen voor reisbeheer kunnen bieden. Onze klanten zijn onder andere personen die voor plezier reizen, zakelijke klanten met staf die de hele wereld rondreist en partners in de reisbranche die onze online tools gebruiken om hun eigen diensten te complementeren.

Onze directeurs en medewerkers bezitten een breed scala aan talenten - van vaardigheden en ervaring in de reisindustrie, IT en klantenservice tot het bewustzijn dat een tevreden klant de basis is voor ons doorlopende succes.

Wat we doen:

VisaHQ heeft een uniek systeem ontwikkeld dat het mogelijk maakt dat reizigers online hun visum aanvragen voor praktisch elk land dat een consulaat heeft in de Verenigde Staten, door simpelweg een universeel, 100% papiervrij, elektronisch formaat in te vullen. We kunnen ook paspoorten voor Amerikaanse Staatburgers vernieuwen, vervangen of er pagina´s aan toevoegen. Parallelle visumdiensten worden aangeboden in ons Canadese filiaal in Ottawa, VisaHQ.ca en in het VK vanuit ons kantoor in Londen: VisaHQ.co.uk

Om ervoor te zorgen dat onze zakelijke klanten tijd en kosten besparen, kan het accountbeheersysteem van VisaHQ gebruikt worden om een complete aanvraag voor één of meerdere visa voor alle landen te starten en af te ronden met een elektronisch formulier dat hergebruikt kan worden, om zo de aanvraagperiode drastisch te reduceren in vergelijking met onze concurrentie.
Voordelen ten Opzichte van de Concurrentie:
  • Veel van ons concurrenten hebben een vergelijkbaar online systeem voor het registreren van de visumaanvraag, maar ze hebben een tijdrovende papieren aanvraag nodig om het proces af te ronden.
  • We bieden klanten gratis toegang tot informatie, inclusief de werelds meest uitgebreide database met internationale visumvereisten en de grootste online ambassade- en consulatengids. Vaak is het correct identificeren van visumvereisten voor een aanvrager een van de belangrijkste aspecten van een reisdocumentatieservice.
  • Wij bieden flexibele website-integratie voor onze partners in de reisbranche met gebruik van onze webtools, en we kunnen zelfs gepersonaliseerde emailadressen aanbieden.
  • Geen enkel concurrerende service kan een commissie voor zowel papieren als online aanvragen die via de website binnenkomen, garanderen.
  • Onze klanten hebben toegang tot een betrokken account manager, online tracking 24 uur per dag, 7 dagen per week, snelle elektronische updates en een ongeëvenaarde klantenservice.
  • We zetten in op het gebruik van nieuwe technologieën om het systeem gebruiksvriendelijk te maken en waarde te genereren voor de eindgebruiker.
Onze partnerships:

VisaHQ is de exclusieve leverancier van visumdiensten van STA Travel, de grootste studentenreisorganisatie ter wereld. We hebben ook een partnership met Amadeus, een van de grootste reserverings- en ticketuitgiftesystemen - duizenden reisbureaus gebruiken hun AgentNet™ boekingsplatform. VisaHQ werkt ook samen met de internationale vliegticketspecialist Vayama en de populaire online reisgemeenschap BootsnAll.com.

VisaHQ voor bedrijven:

Onder de tijds- en kostenbesparende componenten voor zakelijke klanten kan het accountbeheersysteem van BusinessVisaHQ.com worden gebruikt om één of meerdere visumaanvragen voor elk land te starten en voltooien, met een herbruikbaar elektronisch formulier dat de aanvraagtijd drastisch vermindert in vergelijking met onze concurrentie.

×