Sinds 2003 biedt VisaHQ, Inc een online visumdiensten en ondersteuning voor VS-paspoorten aan die het mogelijk maken dat de reiziger online een visum aanvraagt voor praktisch elk land ter wereld. Door het gebruik van moderne, online technologieën, kunnen klanten op simpele wijze hun reisvisum aanvragen door een universeel, 100% papiervrij, elektronisch formulier in te vullen. We kunnen ook pagina´s voor VS-paspoorten verkrijgen, vernieuwen, vervangen of toevoegen voor Amerikaanse staatsburgers.
Focus – Zoals het geregistreerde handelsmerk VisaHQ's al doet vermoeden, leveren wij oplossingen voor reisdocumentatie. We richten ons op één kanaal, waar we excellentie bieden, het is wat we het beste kunnen. Anders dan andere bedrijven in de industrie, hebben wij besloten dat we onze klanten geen producten zoals mobiele telefoonhuur, belkaarten, anti-jetleg-pillen etc. willen aanbieden. Als onderdeel van de missie van VisaHQ om reizigers te ondersteunen, bieden we gratis toegang tot de meest uitgebreide database met informatie over visumvereisten ter wereld, onze onmisbare database met informatie over douaneregelgeving en de grootste online gids met contactgegevens van ambassades en consulten. Zie ons bedrijfstijdlijn en belangrijke feiten om meer te weten te komen over de geschiedenis van VisaHQ.com.
  • Service
  • Innovatie
  • Gemak
  • Veiligheid
Bij VisaHQ begrijpen we dat geen enkel bedrijf het zich kan permitteren om geen aandacht te besteden aan een klantenservice van het hoogste kaliber. We beloven dat klanten alleen de beste service zullen ontvangen - dat is waar we de lat voor onszelf leggen. We houden klanten geïnformeerd met een toegewijd, in de VS gelegen callcenter, een e-mailsysteem met een snelle respons en een live chat die allemaal voor onze klanten beschikbaar zijn.
We testen en actualiseren technologie constant om er zeker van te zijn dat onze klanten het aanvraagproces van een visum als veilig, handig en opvallend snel ervaren. Ondersteund door een geüpdatete 24/7 traceringsysteem en constante statusupdates voor onze klanten.
Of u nu een visum nodig hebt voor één land of voor meerdere bestemmingen, ons aanvraagproces blijft simpel. En, nog beter, u hoeft niet in de rij te staan op een ambassade, u kunt gewoon uw aanvraag indienen, ons uw documenten toesturen en VisaHQ zal zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Terugkerende klanten kunnen hun aanvragen snel indienen zonder dat het initiële proces herhaald dient te worden.
VisaHQs hohe Einsatzbereitschaft zeigt sich darin, dass wir Ihre personenbezogenen Daten absichern. Unsere Website wird ständig überwacht, damit wir Kompromisse jeglicher Art vermeiden und so Sicherheit und Integrität bieten können. VisaHQ wird Ihre Daten niemals an Dritte weiterleiten. VisaHQ setzt das Premium Extended Validation SSL-Zertifikat ein und kann so mit der höchsten Online-Sicherheit aufwarten. Wir raten allen, bei Visa- oder Passanträgen über Websites, die nicht über das EV SSL-Zertifikat verfügen, Vorsicht walten zu lassen.