Vraag nu online aan Visit our office
Mail documents We prepare your documents and application
Receive visas Submit application in person
Expert in Lesotho visumdiensten sinds 2003 VisaHQ is a private visa agency, not affiliated with the government of Lesotho. VisaHQ provides expediting services for visa to Lesotho and charges a service fee. See how we compare in the 90 seconds

video


            Lesotho visum

Lesotho Visum voor Wallis en Futuna paspoorthouders living in België

Hulp nodig?Chat met onsCall +32 (02) 8082503Call +32 (02) 8082503
permanent resident?
Tourist E-visa
vereist
Business E-visa
vereist
Student E-visa
vereist
Toeristenvisum
Tot 14 dagenvereist
Toeristenvisum
Meer dan 14 dagenvereist
Zakenvisum
Tot 14 dagenvereist
Zakenvisum
Meer dan 14 dagenvereist


Vul Lesotho tourist e-visa aanvraagformulier online

en zorgen voor digitale kopieën van de volgende documenten:

a
Paspoort. Paspoort moet 6 maanden geldig vanaf het moment van aankomst in het Koninkrijk Lesotho. Paspoort moet minimaal 2 blanco visa pagina's hebben en meegenomen binnen 6 maanden van reizen.
b
Recente pasfoto Genomen binnen 6 maanden de tijd om uw huidige uiterlijk te geven. (2 inch met 2 inch)
c
Itinerary. Copy of round trip tickets or itinerary.
d
Yellow Fever Vaccination. Copy of International Certificate of Vaccination for Yellow Fever.
e
Health insurance. Proof of international health insurance specifically covering travel to Lesotho.
f
Bank statement. Copy of the applicant's most recent monthly bank statement. The statement must clearly show the applicant's name as the account holder, the balances of the accounts, and the date of the statement.
g
Introductie brief. Een introductie brief van uw werkgever waarin uw positie, salaris, hoe lang je al in dienst, een geautoriseerde vakantie, en het doel van de operatie, indien aanwezig, van uw reis.
h
Invitation Letter. An invitation letter from the host in Lesotho with a copy of his/her passport/ID and residence permit (if your host is not Lesotho) and/or confirmation of hotel accommodation booking including applicant´s name.

Alle in een vreemde taal (anders dan Engels) ingediende documenten, moet vergezeld gaan van een officiële vertaling Engels.

Als u reist met een minderjarige van 16 jaar en onder, moet u de volgende gegevens:
  • namen moeten hetzelfde zijn, familie of geboorteakte moet worden geleverd.;
  • als dat niet van dezelfde familie, een brief van de geboorte ouder, voogd - met documentatie waaruit blijkt voogdij, waardoor de minderjarige te reizen naar Lesotho.

Lesotho tourist e-visa kosten voor staatsburgers van Wallis en Futuna

Eenmalige toegang
  • Deugdelijkheid: up to 3 months
  • Verwerking: 3 werkdagen
  • Totale kosten:
Meervoudige Binnenkomst
  • Deugdelijkheid: up to 6 months
  • Verwerking: 3 werkdagen
  • Totale kosten:
Visa voor Lesotho is noodzakelijk voor staatsburgers van Wallis en Futuna neem voor meer informatie contact op met de dichtstbijzijnde Lesotho ambassade.



This information is available at website.
No worries, we did it for your convenience.

Get all the information and services provided exclusively for residents in one click.
Go to